elinatauson

"jo, men det kan säkert vara lärorikt"

Kategori: Allmänt

Ohno, jag har blivit en av de där som håller på att analyserar saker. Skit också. Har under senaste tiden kommit på mig själv med att tänka eller säga "jo, men det kan säkert vara lärorikt". Jag funderar så mycket. Liksom att jag sitter och tänker och krånglar in mig i jobbiga tankebanor. Eller det är ju på tiden att jag börjar fundera över saker egentligen. Men jag gör det så mycket. Fast det är säkert bra i en liten dos. Det kan säkert vara lärorikt.
 
Dessa fulingar ska jag flytta in med i höst+2 grabbar till. Jag är inte yngst, yey.
 

Saknaden som uppstår

Kategori: Allmänt

Det är sååå kul att vara hemma. Lyckan när man träffar alla vänner man inte träffat på ett tag är näst intill obeskrivlig! Men, så kommer saknaden. Trodde för en sekund att jag skulle slippa den och att jag inte saknar saker lika mycket längre. Tji fick jag! Saknar alla på Götabro helt enkelt. Tur att vi kommer ses i sommar. Kommer dock även sakna Götabro, stället, att gå där helt enkelt. Så det råder blandade känslor i Elina (alltså jag..) just nu. Hej hemma, jag har saknat dig. Hejdå Götabro, jag kommer att sakna dig.
 
 
_DSC7441

Studenttider

Kategori: Allmänt

Då var det dags igen för att åka runt och fira glada studenter. Igår var det en av mina bästa vänner vi firade i Båstad. One down, a thousands to go! Åh, kommer ihåg glädjen och känslan av att äntligen vara klar med gymnasiet!