elinatauson

Collecting sunlight

Kategori: Allmänt

Här sitter jag, alldeles ensam och övergiven. Okej, så illa är det inte. Alma och Anna stack till stallet för att ta and om annas häst och jag valde att stanna hemma. Så har kollat på film, tur och retur och nu sitter jag i almas säng och vet inte vad jag ska göra. Funderar på att städa hennes för det skulle ju vara snällt. Hittade precis två gosedjur som joinar mig här i min ensamhet. Sitter även och njuter av Andreas Moes underbara röst (två låtar <-).

Vi hade faktiskt planerat att fricampa idag och jag var rätt taggad på det..eller inte när jag såg monsunregnet som härjade utanför fönstret. Så jag kom med den bästa idén att vi skulle ha spa-kväll. Så spa-kväll it is!
lagom uttråkad

Fika med vänner

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från en fika med fina vänner. Glädjen som uppstår när man träffar någon man saknat sjukt mycket är verkligen obeskrivlig! Tack kompisar!

Ikväll blir det övernattning hos Alma, fast inget bestämt än som alltid. Allt ska ju bestämmas helst någon minut innan bara, då blir det som bäst. 

På hemvägen från fikat köpte vi godis och bilden under tillägnas helt klart Becca!


Alltid lika seriös Bea!

Familjesemester

Kategori: Allmänt

Precis hemkommen från en liten minisemester med familjen. Vi hälsade på min bror som numera är bosatt uppåt Örebro. Hann även åka en runda till mormor där jag fick testa mina kusiners cross. Japp, ni läste rätt: Jag körde cross! På en riktig crossbana!   

Tror dock att jag har drabbats av någon mild grad av utbrändhet. Hela min kropp har varit helt totalslut i en vecka och jag har haft irriterande huvudvärk. Inte konstigt ändå; jag vet aldrig vad jag orkar och inte orkar göra och kör alltid tills jag är totalslut (dock har jag aldrig varit såhär slut..). Så jag har haft fullt upp sedan studenten. Men, idag känner jag att mina (super)krafter börjar komma tillbaka igen, tack och lov! Så nu kör vi igen, full fart!

Innan sommaren är slut ska jag hinna med att umgås med mina fina (klass)kompisar också, det lovar jag er!Hann med ett inköp av dator samt tre par skor under resan, helnöjd!