elinatauson

"En halvtimme till, sen tar vi helg!"

Kategori: Allmänt

Sista lektionen idag hade vi egentligen en timme kvar på men läraren såg hur slut vi alla var efter all fakta och alla timmars föreläsningar idag så hon sa "en halvtimme till, sen tar vi helg!". Lättnad även om föreläsningen var intressant. 

Har precis tränat vilket är min och min roomies nya kvällsrutin. Ja; det är rutin om man gjort det två gånger i rad. Vi gör armhävningar och situps PLUS att vi bor längst upp i huset, vilket betyder..wait for it..trappor! Vilka snygga rumpor och ben vi kommer få. 

Insåg precis att jag på allvar har lidit av någon mild grad av utbrändhet sedan studenten. Bara det att jag förnekat det för mig själv eller helt enkelt hittat på saker i ett så att jag inte känner av det jättemycket..förrens nu. Är tröttare än någonsin och har haft undertryckande huvudvärk tre dagar i rad. Dock kan jag inte tänka mig en bättre plats att få vila upp sig på en just precis här. Klockan är nu 23 prick och jag hälsar god natt.

 

Fika!

Kategori: Allmänt

Precis avslutat min personliga andakt för dagen, alltså tid för mig själv och tid med Gud. Nu är det dags för fika..IGEN! Känner att det kommer bli mycket fika under det närmaste året. Yehey. Är fortfarande sjukt glad och tacksam över att vara här. Ha det bra!

Götabro

Kategori: Allmänt

Första heldagen på bibelskolan börjar gå mot sitt slut. Det har hänt så sjuukt mycket redan och är mer taggad än någonsin för det här året. Alla är så vänliga och har redan fått massa nya fina vänner. Delar rum med en tjej som heter Jenny, jättetrevlig. Jag som var så orolig att jag skulle hamna med någon som jag inte alls passade ihop med. Känns gött! 

Igår hade vi välkomstmiddag och hängde mest runt med alla och bara umgicks. Idag har vi varit i Vivalla där själva folkhögskolan ligger och träffat alla som ska gå på folkhögskolan, alltså inte bara bibelskolan där jag går. Rektorn höll tal så nu känner man verkligen att allt har startat. Hur kul som helst! 

Ikväll har några tjejer från Evangelisten, som är namnet på huset jag bor i, planerat en inflyttningsfest för alla så har precis tänt doftljus och ligger just nu och vilar för att orka med festen. Förstår inte hur jag kan vara så trött alla redan. Måste vara alla nya intryck och att jag är så uppe i varv hela tiden för att jag trivs så himla bra. 


Tog en snabb bild ut genom fönstret. Här är alltså huvudbyggnaden där vi äter och har lektioner.