elinatauson

glad cchhheeeeyyyy!!

Kategori: Allmänt

okey, nu är det såhär att min vän becca (<-- hennes blogg) har tagit körkort.. kul för henne..som om jag bryr mig liksom...
skojar bara..GGAAAAH, BECCAA HAR TAGIT KÖRKORT!! JAG ÄR VERKLIGEN HUR GLAD SOM HELST FÖR HENNES SKULL!! OCH STOLT MED OCH ALLT!! GRATTISSSS!! okej, idag var sista dagen på jobbet. Superskönt! 
Jag och en kompis ska åka och överraska en tredje och fjärde kompis nu så jag är lite stressad och helt hyper för att becca har tagit körkort (om ni nu har missat det..)

lunch:
-åh, kolla flugan dansar breakdance! .....nej, det är två! 
-ååååh, dom parar sig! 
-va!? eeeew!! 

jag som trodde det var en cool fluga som dansade, så var det två som parade sig med varandra..PÅ VÅRAT MATBORD!

hejdå!

hey you ♫

Kategori: Allmänt

woho, mañana! imån är sista dagen på jobbet, varför så lycklig? 
jo för att bara för att jag är över 18 och har levlat upp till de spännande maskinerna på jobbet betyder inte det att det blir roligare.
Idag tillexempel blev jag placerad vid en maskin jag inte ens hängde med, satt som en liten galning och kämpade för att hinna lägga alla delar rätt innan maskinen liksom snurrade runt och jag skulle plocka i nya delar. Kan ju säga att jag inte tryckte på nödstopp bara en eller två gånger. Ohnej, många fler än så kan jag lova! 
Skäms över att säga det, men ja. Jag blev ägd av en maskin..........

Grymt bra låt: hey you-broken door

Internet har för övrigt varit avstängt i vårat hus idag. Inte för att vi ville utan för att routern fick frispel och stängde av och på av sig själv. Tillslut hittade min broder ett litet hål på den där det stod "reset". Där tryckte han in en nål och vips så var det klart, internet is back. 
Konstiga tekniska prylar detdära..


söker man på "you make me happy" är det här den första bilden. lite cutie tyckte jag ♥

full fart framåt

Kategori: Allmänt

jo, det äär tisdag kväll och "full fart mot midsommar" som de säger stup i kvarten på radion. 
sitter och fular mig i min soffa och har absolut inget att göra, helt rastlös. Men med tanke på hur mycket jag brukar ha att  göra kanske man kan få tillåta sig själv till att bara sitta och fula sig? Jo det tycker jag allt. 

Imån är det jobb igen och snart är det midsommar! wehey!


mysdress på! och vad jag gör här egentligen, det vet nog ingen..

himlen är väldigt blå utanför, me likey

nattinatt ♥