elinatauson

Cara mia

Kategori: Allmänt

Idag: One tree hill, vilket jag förövridt blivit helt fast i, sedan en kväll med vänner. Vi gjorde väl vad vi brukar. Hämtade pizza, beställde dejt till mig med pizzabagaren, hade feferoni-tävling, hade hemmakonsert med tamburin-solo, snapchatade, spelade in två musikvideos samt kollade två avsnitt av new girl (rekommenderas)..och lite andra saker. Som vanligt alltså. 

Tagga nyår! Förstår inte varför jag är så sjukt taggad, men taggad är jag!! Gve. 


cara mia..som sagt.

God jul

Kategori: Allmänt

I år tog mina föräldrar hem priset för dåligast julrim och etikett-texter, BIG TIME! Tänker inte ens återge dem för det vore för förnedrande eftersom att jag onekligen är deras dotter. Blev nöjd med mina julklappar, dels de jag hade köpt och dels de jag själv fick. Tack för idag, slut för idag.

(och en liten liten fin hälsning från allas vår Jesper Rönndahl)

Imagine Dragons

Kategori: Allmänt

Godmorgon. Idag tänkte jag införskaffa mina sista julklappar. Känner mig dock sjukligt otaggad just nu! Ska snart ta mig i kragen och försöka komma iväg, men det är ju så kallt ute.. 

Och jag säger bara gaaalet vad bra imagine dragons är. Helt sjukt! Skulle gärna sitta och lyssna på deras låtar hela dagen, bara det att jag måste ut i kylan snart som sagt. I alla fall, ska rekommendera en låt om ni också vill bli helt fast i deras musik som jag. On top of the world