elinatauson

Jobb och vänner

Kategori: Allmänt

Mitt höstlov har hitills bestått av "face to face"-konferrensen, jobb och vänner. Är glad över att vara hemma men samtidigt saknar jag Götabro. Skolan ligger ju liksom mitt på landet så vi har inget annat val än att umgås med varandra hela dagarna, inte för att jag har något emot det, det är underbart..men det medför ju (vilket inte är så konstigt) att vi har fått en sjukt bra gemenskap..som jag saknar just nu. Okej nu lät allt det som något negativt, men det är det inte. 

Imån blir det tjejmiddag @my place. jag och bea lika snygga som vanligt.

Kul att jag just i detta nu kollade in på Kenzas blogg och har på mig exakt den tröjan hon har på dagens. <-Det där lät ju inte alls nördigt och som att jag vill verka cool, nejnej. Aja..hej.
 

Höstlov

Kategori: Allmänt

Livet på Götabro är himla bra men nu är det dags för oss alla att gå på höstlov (tack och lov). Här kommer en liten fin film om vår vardag..kinda. 

I'M COMING HOME. 

Tjejkväll

Kategori: Allmänt

Drog ihop en liten spontan tjejkväll. Jag plus fem till var på mitt rum för att lägga ansiktsmask, vaxa ben, fixa naglar och ha allmänt tjejsnack. Välbehövligt såhär på hösten när det börjar bli ruggigt, mörkt och kallt ute. 

Till helgen beger jag mig hemåt för en veckas höstlov. Yippie! 


Glada.