elinatauson

Hemma

Kategori: Allmänt

Nu har det ju blivit så att jag trivs så fruktansvärt bra här uppe så jag vet inte vad jag ska kalla hem längre. Eller, det är ju klart att hemma är alltid hemma hemma. I alla fall så har jag varit hemma hemma i helgen. Träffat kompisar, varit i kyrkan, shoppat, bowlat och sånt man ska hinna ta igen när man är hemma för första gången på en månad. Åh, fygalet vad jag saknar och gillar er därhemma (ni vet vilka ni är)

När jag kom tillbaka hit till Götabro igår satt det massa folk i tv/häng/all-rummet i evangelisten (tjejernas hus) och hälsade oss "välkomna hem". Känns som jag kan börja kalla detta för mitt hem också. Alla är så galet goa här. Idag drog lektionerna igång och vi har delat in oss i matlag också för att laga mat tillsammans på eftermiddagar och helger. Vilken sjuk gemenskap, älskar det! Ikväll har vi druckit te och jag har spelat saxofon för första gången i mitt liv. Bless.


hösten har ju kommit också, även om jag vägrar inse det än. "..juli, augusti och september, härlig sommar är det då.." in my ass.


Ichtys

Kategori: Allmänt

De fyra första veckorna på bibelskolan är över och därmed avslutas det som kallas för Ichtys. Vi har haft så kul och jag kommer sakna de som bara gick fyra veckor grymt mycket! Lägger upp en till fin film som mina kompisar fixat, känner att det kommer bli mycket film under detta året. 

(om det inte funkar med filmer på min blogg så finns den här)

Helg

Kategori: Allmänt

Helgen har bestått av mycket film, popcorn och gemenskap. Vi har också medverkat i en gudstjänst där jag bland annat tog på mig rollen att spela piano till en låt. Jag som har scenskräck, men det gick faktiskt oväntat bra. 

Idag har vi mest bara hängt. Bett har vi också gjort, mycket! Gud är otroligt god.

Jaa, vad mer kan jag skriva? Jag älskar folkislivet och saknar mina vänner som inte är här. Hejdå.