elinatauson

Argentina

Kategori: Allmänt

Jag har nu varit här i en och en halv vecka. För er som missat så gör jag alltså min praktik här i Argentina i en stad i storlek med Göteborg; Salta. Tänker inte dra igenom i minsta detalj vad vi redan varit med om (det finns ju faktiskt här-> resebloggen) men i nuläget så har både jag och Natalie drabbats av lite sjukdom. Natalie snäppet värre än mig. Fast det är inget dödligt så ingen behöver oroa sig. 
 
Vi är just nu inne på vår..hmm..femte soliga dag här. Temperaturen ligger på runt 25 grader minst. Vi har det bra helt enkelt. Dock blir det ingensol för Nattis idag, febern tillåter inte det, fast jag ska nog ut och götta mig lite till snart. Vänner ni behöver inte oroa er att dehär tre månaderna kommer göra mig brun trots all sol, jag var, är och kommer alltid att vara vitast i ligan. Min rygg har jag redan lyckats bränna sönder och den har flagat/ömsat skinn både en, två och tre gånger. Så kan det gå. 
 
Dagarna hittills har vi mest njutit av naturen, solat, chillat plus jobbat en dag på dagiset vi ska vara på. Alltså de ungarna! Såå gulliga men såå smutsiga och kladdiga, men vad gör väl det? Tror förresten att det är därifrån vi fått vår feber och halsont och allt vad vi har. Jag får verkligen öva på att komma över min bacillskräck också. Mycket bön för det lär det bli för det är inte lätt. 

Massiv bildbomb: